За останній рік вже і бажання з'явилося писати, а не вистачало часу, бо набралася я усіляких робіт, як собака бліх: на основній роботі цілий "офісний" день, ведення місцевого сайту новин, замовні статті місцевого "розливу" - і це тільки те, за що файні гроші платять.
Вже доходило до того, що прокидалася зранку і не відразу могла зрозуміти: де я? хто я?
З вересня розвантажилася: всі гроші однаково не заробиш. Планувала і домашню роботу "зменшити" - менше закруток, але тут вийшло якраз навпаки - льох запакований по саме нікуди, і це ще не кінець)
В суботу їздили по гриби. Ви можете уявити собі поліський осінній ліс? Ні, не можете. А я не можу його описати, бо це рай на землі. Намилувалися красою осінньої природи, надихалися чистющим повітрям і ще й вагон грибів назбирали.
Два дні я з грибами "працювала", вчора пізно ввечері закінчила останній процес - закрила солянку. Вийшла така смачнюча, що мушу поділитися з вами рецептом.
Солянка с грибами и капустой:
Капуста белокочанная— 5 кг
Лук репчатый— 1 кг
Грибы(вареные) — 3 л
Соус(томатный любой) — 500 мл
Перец болгарский— 10 шт
Морковь— 1 кг
Сахар— 200 г
Соль— 125 г
Масло подсолнечное— 500 мл
Лист лавровый— 10 шт
Уксусная эссенция(70%) — 1 ст. л.
Вода— 22 ст. л.
Источник: http://www.povarenok.ru/recipes/show/95772/
Детали - на сайте-источнике, единственное - я не добавляла перец, чтобы не перебивать вкус грибов.
Вже доходило до того, що прокидалася зранку і не відразу могла зрозуміти: де я? хто я?
З вересня розвантажилася: всі гроші однаково не заробиш. Планувала і домашню роботу "зменшити" - менше закруток, але тут вийшло якраз навпаки - льох запакований по саме нікуди, і це ще не кінець)
В суботу їздили по гриби. Ви можете уявити собі поліський осінній ліс? Ні, не можете. А я не можу його описати, бо це рай на землі. Намилувалися красою осінньої природи, надихалися чистющим повітрям і ще й вагон грибів назбирали.
Два дні я з грибами "працювала", вчора пізно ввечері закінчила останній процес - закрила солянку. Вийшла така смачнюча, що мушу поділитися з вами рецептом.
Солянка с грибами и капустой:
Источник: http://www.povarenok.ru/recipes/show/95772/
Детали - на сайте-источнике, единственное - я не добавляла перец, чтобы не перебивать вкус грибов.
Таня,
ВідповістиВидалитиИ у тебя грибы!
А я лесные грибочки здесь очень редко ем. Всё шампиньоны, да шампиньоны в основном ;)
Приезжай ко мне, другого выхода не вижу)))
Видалити